ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. 12 νεκροί από πυροβολισμούς ενόπλων

Ένας άνδρας και μία γυναίκα είναι οι μοναδικοί δράστες του νέου μακελειού στο Σαν Μπερναρντίνο, όπου 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 17 τραυματίσθηκαν χθες το βράδυ, ανακοίνωσε η αστυνομία δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.
Πρόκειται για τους Σάγεντ Ρίζβαν, 28 ετών, Αμερικανό πολίτη και κάτοικο της περιοχής και Τασφίν Μαλίκ, μία 27χρονη γυναίκα, άγνωστης υπηκοότητας, οι οποίοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα και πιστόλια κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης στο Inland Regional Center για άτομα με ειδικές ανάγκες του Σαν Μπερναρντίνο. Και οι δύο είναι νεκροί.Συναγερμός είχε σημάνει από χθές στο κέντρο ατόμων -κυρίως παιδιών- με ειδικές ανάγκες "Inland Regional Center" στην Καλιφόρνια, όπου ένας ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν. Για 12 νεκρούς κάνει λόγο το ABC, ενώ άλλα διεθνή μέσα όπως το CNN μεταδίδουν ότι 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Σύμφωνα με το Russia Today, 20 ασθενοφόρα αναχώρησαν από το σημείο της επίθεσης με προορισμό το "Loma Linda University Medical Center".
Σύμφωνα με τη σελίδα του "Inland Regional Center" στο Facebook, ο οργανισμός που έχει 44 χρόνια ζωής, απασχολεί 670 εργαζομένους και βοηθάει περισσότερα από 30.000 άτομα με ειδικές ανάγκες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο κέντρο, τη στιγμή της επίθεσης.
Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου έγινε η επίθεση. Οι αρχές αναφέρουν ότι οι δράστες είναι τρεις και φορούν στρατιωτικά ρούχα και μάσκες του σκι.
ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου