Το "παράλληλο πρόγραμμα"...αναβλήθηκε λόγω κουαρτέτου;

Την αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου - στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές και την Ολομέλεια - για τα μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου (παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης), αποφάσισε ομοφώνως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση, η απόφαση αυτή, ελήφθη μετά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως προς την διαδικασία σύντμησης των συνεδριάσεων.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να επανέλθει σε συζήτηση μετά τις 7 Ιανουαρίου, οπότε θα συνέλθει εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων ώστε να καθορίσει τον χρόνο και τον τρόπο συζήτησης και εισαγωγής του προς ψήφιση.

Το νομοσχέδιο εισήχθη χθες το απόγευμα στις αρμόδιες Επιτροπές προς επεξεργασία, σήμερα το πρωί ακολούθησε η ακρόαση των φορέων σε δεύτερη συνεδρίαση, ενώ για το απόγευμα είχε προγραμματιστεί η τρίτη συνεδρίαση και αύριο η τελευταία για την δεύτερη ανάγνωση. Επρόκειτο να εισαχθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Δευτέρα και αναμένετο να ψηφιστεί την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου