Συμπλοκές μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στην Κομοτηνή-video

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Κομοτηνή έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, όταν αγρότες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο σημείο ζήτησαν να μπουν στο κτίριο για να συνομιλήσουν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, ενώ ο αστυνομικός διευθυντής τους εξήγησε ότι θα εισέλθει μόνο αντιπροσωπεία τους. Οι αγρότες εξαγριώθηκαν και η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών ακόμα και μέσα στο κτίριο.



Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου βρίσκεται στην Κομοτηνή για να παρουσιάσει το σχέδιο νόμου για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Αγρότες συγκεντρώθηκαν και ζήτησαν να μπουν στο κτίριο για να συνομιλήσουν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα οι αγρότες εξαγριώθηκαν με την άρνηση του υπουργού και επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο.


Δυνάμεις της αστυνομίας και των ΜΑΤ απώθησαν τους αγρότες, με χρήση χημικών, ενώ σημειώθηκαν και συμπλοκές μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ.



Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα , οι αγρότες έσπασαν την είσοδο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών ακόμα και μέσα στο κτίριο

Αντιπροσωπεία των αγροτών συναντά αυτή την ώρα τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου