Απετράπη απόδραση του Νίκου Μαζιώτη με ελικόπτερο;

Νέα μεγάλη επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, φέρεται να αποτράπηκε την τελευταία στιγμή το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, εικάζεται από αστυνομικές πηγές ότι η «επιχείρηση» είχε στηθεί για να αποδράσει ο Νίκος Μαζιώτης, ενώ εξετάζεται και η εμπολοκή της Πόλας Ρούπα στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από πολυτελές ξενοδοχείο της Ερμιονίδας και προσγειώθηκε τελικώς στην περιοχή των Ερυθρών, κοντά στη Θήβα.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η γυναίκα απείλησε τον πιλότο με όπλο, με το οποίο μάλιστα φέρεται να πυροβόλησε εντός του ελικοπτέρου.

Η γυναίκα άφησε μέσα στο ελικόπτερο αντικείμενα που είχε χρησιμοποιήσει και μία περούκα και επιχειρείται η ταυτοποίηση γενετικού υλικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο πιλότος του αεροσκάφους φέρεται να έχει αναγνωρίσει, με σχετική βεβαιότητα, τη σύντροφο του Ν. Μαζιώτη, η οποία αναζητείται από την αστυνομία την τελευταία τριετία, δραστηριοποιούνταν έντονα στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. τηρεί για την πειρατεία του ελικοπτέρου «απόλυτη μυστικότητα», ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων ενόπλων. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου