Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Τριάντα άγνωστα άτομα επιτέθηκαν στις 04:00 τα ξημερώματα σε διμοιρία των ΜΑΤ, πλησίον της οικίας του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Οι δράστες πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Από την επίθεση των αγνώστων προκλήθηκαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.

Όλγα Γεροβασίλη: «Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει» 

Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης, ούτε εκβιάζονται, ούτε εκφοβίζονται, είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. «Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε: «Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν, καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, ότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

ΣΥΡΙΖΑ: Πράξη τυφλής βίας η επίθεση στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη

Πράξη τυφλής βίας από αυτόκλητους «επαναστάτες»-χούλιγκαν, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. "Η νέα επίθεση στο σπίτι του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού επικρατείας Α.Φλαμπουράρη, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, είναι μια πράξη τυφλής βίας από αυτόκλητους «επαναστάτες»-χούλιγκαν. Καμία τέτοια ενέργεια δεν μπορεί να εκφοβίσει τον ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τέρενς Κουίκ: Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι μπορούν να μας τρομάξουν

"Κάνουν λάθος οι κύκλοι που, είτε κρύβονται πίσω από κάθε λογής χουλιγκάνο είτε ενθαρρύνουν, με τον πολυποίκιλο και πολυεπίπεδο λόγο τους, τέτοιους είδους επιθέσεις εναντίον ενός από τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, αν νομίζουν ότι μπορούν να μας τρομάξουν, ατομικά, ή στο κυβερνητικό σύνολο, ή να παρεμβαίνουν στη λειτουργία της Δημοκρατίας", δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ για την επίθεση αγνώστων σε αστυνομικούς πλησίον της οικίας του Αλέκου Φλαμπουράρη.

"Για τρίτη φορά μπήκε στόχος ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Αν δεν προλάβαιναν οι αστυνομικές δυνάμεις (είχαν και έναν τραυματία) που επιτηρούν την περιοχή, όπου εδρεύουν και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τότε το σπίτι του θα είχε ξαναπέσει στον εφιάλτη του εμπρησμού", συμπληρώνει ο κ. Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου