Θύμα ξυλοδαρμού ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή;

Την προηγούμενη Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη φυλακή από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, ο πρώην υπουργός δέχθηκε άγρια χτυπήματα μέσα στο κελί του από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός που έχει καταδικαστεί για τις μίζες στα εξοπλιστικά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση.

Όπως φαίνεται όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν και τότε, κατά την εφημερίδα, ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του και άρχισε να τον χτυπάει άγρια.

«Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» είπε, κατά το δημοσίευμα ο Στεφανάκος στον 70χρονο Άκη Τσοχατζόπουλο και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων που λέγεται επίσης ότι δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον πρώην υπουργό.

Μάλιστα λέγεται ότι παρόντες στο περιστατικό ήταν και ένας γνωστός ποινικολόγος, αν και δεν προβλεπόταν εκείνη την ώρα να βρίσκεται στους χώρους της φυλακής, αλλά και ο Νίκος Ρωμανός καταδικασμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης, αν και το κελί του βρίσκεται στην πρώτη πτέρυγα.

Το περιστατικό έγινε την προηγούμενη Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ και σύμφωνα με την εφημερίδα επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου