Προσφυγές στη δικαιοσύνη κατά του Β. Μαρινάκη προαναγγέλλει ο Γ. ΑλαφούζοςΠροσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη προαναγγέλλει ο επικεφαλής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, έπειτα από επίσημη θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που, κατά την πλευρά του κ. Αλαφούζου, "υπερέβη τα όρια" με προσωπική επίθεση σε βάρος του.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανέθεσε ήδη στο νομικό της τμήμα να ετοιμάσει προσφυγές στη Δικαιοσύνη, τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο, προκειμένου οι υπεύθυνοι από την πλευρά των ερυθρολεύκων να λογοδοτήσουν «για την προσωπική επίθεση» που εξαπέλυσαν σε βάρος του κ. Αλαφούζου, με ανακοίνωση που είχε ως αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στην ανακοίνωση του ΟΣΦΠ, που εκδόθηκε ύστερα από σχετική του ΠΑΟ, όσον αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός, που θα τεθεί υπό την κρίση της Δικαιοσύνης η οποία και θα αποφανθεί, αναφερόταν: «Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μη μιλάει για νομιμότητα».

Σημειωνόταν πως «η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανίζονταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί -μεταξύ άλλων και- στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο «πόθεν έσχες», που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές. Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει». 

Και κατέληγε η ανακοίνωση: «Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος».

Η πλευρά Αλαφούζου ετοιμάζει τόσο μηνύσεις για αδικήματα που αφορούν την δυσφήμιση του όσο και αγωγές με τις οποίες θα διεκδικεί αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου