Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ωραιοκάστρου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γονέων Ωραιοκάστρου, Αθανάσιος Τσολακίδης, υπέβαλλε την παραίτηση του, μετά τις αντιδράσεις για την ένταξη προσφυγόπουλων στα σχολεία της περιοχής.
Μετά την ανακοίνωση μίσους από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου για τη μη ένταξη και τοποθέτηση των παιδιών των προσφύγων στον χώρο του σχολείου, ο Α. Τσολακίδης υπέβαλλε την παραίτηση του τονίζοντας πως δεν έχει τοποθετηθεί προσωπικά επί του θέματος.

Η επιστολή Τσολακίδη:

«Κυρίες / Κύριοι ,

Εδώ και δεκαεπτά έτη υπηρετώ το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με απόλυτη και αδιαμφισβήτητη συνέπεια, αφοσίωση και διακριτικότητα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλησα να συμμετάσχω στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου ήταν προκειμένου να προσφέρω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες μου, όντας γνώστης των προβλημάτων των σχολικών μονάδων του δήμου μας.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην ένταξη των παιδιών προσφύγων στα σχολεία, βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να βάλλομαι, χωρίς να έχω τοποθετηθεί ούτε προσωπικά ούτε μέσω της Ένωσης για το εν λόγω θέμα.

Ως εκ τούτου, για λόγους ευθιξίας, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου.

Συνεπώς, από σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 , δεν θα συμμετέχω στο Δ.Σ. της Ένωσης και τις αποφάσεις του.

Με εκτίμηση,

Τσολακίδης Αθανάσιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου