Κόντρα ΝΔ - Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Για προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τον Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η ΝΔ, αναφερόμενη στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «όποιος από τους «προσωρινούς υπερθεματιστές δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια». «Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής» απαντά ο Νίκος Παππάς.
Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει τον διαγωνισμό - παρωδία που έστησε η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες» και υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό, για τον οποίο λέει ότι δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κ. Γεροβασίλη, ότι ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, που ενέκρινε το υπ’ αριθ. 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις πλειοδότες.

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής» τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δήλωση του από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το προσφυγικό, σημειώνει ότι η ΝΔ «είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens».

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του» για να επισημάνει ότι «τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες».

«Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η ΝΔ να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει: «Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής».

«Τους ενημερώνουμε» υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς, «πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η ΝΔ φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου