Ο. Γεροβασίλη: Ο Στ. Θεοδωράκης μπαίνει με το «σπαθί» του στο κάδρο της πολιτικής αλητείας



"Και όμως ο κ. Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη" δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, καταλήγοντας "ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας."
Για «πολιτική αλητεία» κατηγόρησε τον Σταύρο Θεοδωράκη η Όλγα Γεροβασίλη και μίλησε για το ήθος του εκλιπόντος συνεργάτη της

Ότι «ξεπέρασε τα όρια της χυδαιότητας και της πολιτικής αλητείας», κατηγόρησε τον Σταύρο Θεοδωράκη σε πολύ έντονο ύφος η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στις αναφορές του επικεφαλής του Ποταμιού για συνεργάτη της, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Παίρνοντας τον λόγο στη Βουλή, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι ο κ. Θεοδωράκης «μέσα σε όλη αυτή τη διαπλοκή», επέλεξε να ασχοληθεί με έναν συνεργάτη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μία εβδομάδα και «έτσι έγινε γνωστό ότι ήταν συνεργάτης μου».

«Αυτός ο νέος άνθρωπος ασκούσε δημοσίως κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν κομματόσκυλο, ούτε κολλητός, ούτε του κόμματος και δεν ήταν όλα αυτά που μας κατηγορείτε ότι προσλαμβάνουμε ως συνεργάτες. Υπηρέτησε το γραφείο μου με ήθος, συνέπεια και άκρατο επαγγελματισμό» είπε η κ. Γεροβασίλη για τον εκλιπόντα Πέτρο Παπαθανασίου.

Κατέληξε λέγοντας: «Ο κ. Θεοδωράκης ξεπέρασε τα όρια. Για σοβαρούς αντιπάλους μου έχω διαφύγει τον πειρασμό να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς που με έχουν θυμώσει. Σήμερα θα το κάνω για τον κ. Θεοδωράκη κι ας μην τον κατατάσσω στους πρώτους. Ξεπέρασε τα όρια η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τον χαρακτηρισμό του ιδίου για τον εαυτό του, όταν παλιά δημοσιογραφούσε με τον τίτλο «αεριτζής». Δεν μου φτάνει. Είμαι πιο θυμωμένη από τόσο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου