Έδειραν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή στο ΜαρούσιΕπεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό του Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμενή σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, σε καφετέρια στο Μαρούσι.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, βρισκόταν μαζί με τον αστυνομικό του Αντώνη Γρέγου, ο οποίος συνόδευε τη σύζυγο του απόντος βουλευτή σε καφετέρια της περιοχής.


Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τους επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον βουλευτή του ναζιστικού κόμματος. Στον βουλευτή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από φαρμακείο της περιοχής, ενώ ο Γ. Γερμενής έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον Χρυσαυγίτη βουλευτή με σπρέι πιπεριού και έπειτα χτύπησαν με σιδερολοστούς σε πρόσωπο και σώμα. Το πρόσωπό του είναι εμφανώς παραμορφωμένο. Η ομάδα των επιτιθέμενων απείλησαν τον αστυνομικό που τον συνόδευε (από την φρουρά του Αντώνη Γρέγου) να μην κάνει κίνηση γιατί "θα είχε την ίδια τύχη", ενώ δεν πείραξαν καθόλου τη σύζυγο του Αντώνη Γρέγου που βρισκόταν μαζί τους.

Πληροφορίες που ήθελαν τον αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, ούτε και από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο στο Μαρούσι ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής. Ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα του επιτέθηκε σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (εμπορικό κέντρο Αίθριο).

Πρόκειται για την ίδια ομάδα παρακρατικών συριζαίων, που είχε επιτεθεί στα γραφεία μας στο Μαρούσι προ μηνών, οπότε συνελήφθη και καταδικάστηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Σκουρλέτη (είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ).

Οι προθέσεις της εγκληματικής συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές. Πρόκειται για καραμπινάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς οι συμμορίτες κρατούσαν σιδηρολοστούς, με τους οποίους χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή μας, ενώ έριξαν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου αερίου εναντίον του, καθώς και εναντίον του Αστυνομικού και της κοπέλας που τον συνόδευαν.

Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία προέβη σε προσαγωγές μετά το συμβάν, μέχρι τώρα όμως δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς έχουν πέσει τηλέφωνα από τους υψηλά ιστάμενους προστάτες των αναρχοκομμουνιστών.

Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό. Καλούμε τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτος του Σύριζα, στις οποίες πρωτοστατούν τα παιδιά των Σκουρλέτηδων, δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου