Κάλεσμα «Πυρήνων της Φωτιάς»: Να χαλάσουμε τη γιορτή του Ομπάμα

Σε προκήρυξη τους, οι «Πυρήνες της Φωτιάς» τονίζουν πως ο αναρχικός χώρος μπορεί να γίνει καταλύτης σύγκρουσης και να χαλάσει τη γιορτή της «αριστερής κυβέρνησης», στη «φιέστα εξουσίας» που θα στηθεί προς τιμή του Μπαράκ Ομπάμα.
Όπως τονίζουν, «η αριστερή κυβέρνηση, που μέχρι χθες διαδήλωνε κάτω από το σύνθημα 'Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι', τώρα θα τον υποδεχθεί με τιμές. Η φιέστα της εξουσίας θα μετατρέψει την Αθήνα σε μία πόλη υπό στρατιωτική κατοχή, με χιλιάδες μπάτσους στους δρόμους να επιβάλλουν την ισχύ του καθεστώτος».

«Για αυτό τον λόγο, καλούν τον αναρχικό χώρο να γίνει καταλύτης και να χαλάσει τη γιορτή που στήνει η κυβέρνηση. Οι αναρχικοί, ως ο μόνος εσωτερικός εχθρός της εξουσίας, μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης της σύγκρουσης και να τους χαλάσουμε τη γιορτή... Μπορούμε να τους επιστρέψουμε ελάχιστη από τη βία που ασκούν καθημερινά πάνω μας... τη βία της οικονομικής κρίσης, των πολέμων στη Μέση Ανατολή, των δολοφονιών στην Παλαιστίνη, του φασισμού στην Ουκρανία, των συγκρούσεων στην Αφρική, των στρατοπέδων συγκέντρωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

Όμως η οργάνωση επιθέσεων και συγκρούσεων, κατά την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου, δεν θέλουμε να περιοριστεί σε μια περιστασιακή εκτόνωση, περιμένοντας την επόμενη διαδήλωση, την επόμενη απεργία, τον επόμενο πόλεμο... Το σαμποτάζ της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου μπορεί να είναι η αρχή της δημιουργίας ενός οργανωμένου αναρχικού κινήματος, με σκοπό την επίθεση στο εδώ και τώρα και την καταστροφή του κράτους και της εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου