Επίσκεψη στον ουρανοξύστη του Τραμπ η Μαρίν Λεπέν

Μετά την επίσκεψη της Μαρίν Λεπέν, υποψήφια της ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, το πρωί της Πέμπτης στον Trump Tower, ξέσπασαν έντονες φήμες σχετικά με το αν θα συναντηθεί με τον Ντόναλτ Τραμπ, καθώς ήταν μια από τους πολιτικούς ηγέτες που στήριξαν την υποψηφιότητα του. Τα σενάρια συνάντησης απέκλεισε όμως εκπρόσωπος τύπου του Ν.Τραμπ..
Τον ουρανοξύστη του Ντόναλντ Τραμπ, Trump Tower, επισκέφθηκε η υποψήφια ητς ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν προκαλώντας έντονη φημολογία σχετικά με το εάν επρόκειτο να συναντηθεί ή όχι με τον μεγιστάνα.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφους εάν μετέβη στον συγκεκριμένο χώρο για να συναντηθεί με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, η Λεπέν αρνήθηκε να απαντήσει. Ένας, ωστόσο, εκ των συνεργατών της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας σύντομης συνομιλίας προτού αποχωρήσει από τον ουρανοξύστη.

Την ίδια ώρα, σε μια ανάρτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου CNN, επικαλούμενος τον εκπρόσωπο τύπου του δισεκατομμυριούχου Σον Σπάισερ, επισήμανε ότι η Γαλλίδα πολιτικός δεν θα συναντηθεί ούτε με τον Ντόναλντ Τραμπ ούτε με κάποιο άλλο στέλεχος της ομάδας μεταβίβασης της εξουσίας.

Λίγο αργότερα, η Χόουπ Χικς, μία εκ των εκπροσώπων τύπου του επόμενου προέδρου, δήλωσε ότι η Μαρίν Λεπέν δεν θα συναντηθεί με «κανένα στέλεχος της ομάδας μας».

Ο διευθυντής της εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν, Ντέιβιντ Ρασλίν, είχε αναφέρει νωρίτερα από το Παρίσι ότι η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς έχει αναχωρήσει για μια «ιδιωτική» επίσκεψη στη Νέα Υόρκη και δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για το πρόγραμμά της, πέραν του να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνάντησης με τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου