Οχι και τόσο "παρθένα" η Μαρία...σύμφωνα με ισπανίδα καλόγρια Σκάνδαλο στην Εκκλησία



Η αδελφή r Lucia Caram, από τον Άγιο Δομίνικο  51 ετών , έβαλε φωτιά στην καθολική εκκλησία κάνοντας αναφορά στη σεξουαλική ζωή  ως ζευγαριού του Ιωσήφ και της Μαρίας . Και μάλιστα σε ένα talk-show με μεγάλη θεαματικότητα προκαλώντας σεισμό στα κοινωνικά Μέσα με απειλές θανάτου και αφορισμούς.


"Εαν κάποιος προσβλήθηκε" του ζητώ συγγνώμη  Και αν κάποιος δεν κατάλαβε το ύφος των λέξεων μου είμαι έτοιμη να κάνω διάλογο" τόνισε η Καράμ υπογραμμίζοντας τη φράση της "σύμφωνα με όλες τις πιθανότητες" η "Παρθένα Μαρία" είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ιωσήφ.

Πίσω σπό το σκάνδαλο το οποίο έχει προκαλέσει δηλώσεις της Αρχιεπισκοπής και του Βατικανού περί ακολασίας η εκπομπή της τηλεόρασης Chester in love, ένα talk-show με μεγάλη απήχηση του ιδιωτικού καναλιού  Cuatro που κατέχει το 7% της αγοράς στην Ισπανία. Τέλη Ιανουαρίου καλεσμένη να μικήσει για σεξουαλικότητα η αδελφή Lucia Caram με μεγάλα γυαλιά και πολύ συντηρητικό ντύσιμο δεν δίστασε να δώσει τη δική της οπτική γωνία στο θέμα:
"Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ με τον οποίο σχημάτιζε ένα φυσιολογικό ζευγάρι και είχε κατά πάσα πιθανότητα και σεξουαλικές σχέσεις" Και συμπλήρωσε : "Το σεξ είναι ένας καλός τρόπος να εκφρασθεί η αγάπη και τα συναισθήματα...η Εκκλησία το θεωρεί βρώμικο αλλά πιστεύω ότι είναι ευλογία"

Γεννημένη στην Αργεντινή η Αδελφή Lucia Cara είναι υπεύθυνη ενός Ιδρύματος που βοηθά και ενισχύει 1400 οικογένειες με μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Είναι πολύ γνωστή και την προσκαλούν σε όλα τα debate και εκπομπές της τηλεόρασης καθώς θεωρείται πολύ αγαπητή μάλιστα πολλοί την αποκαλούν η αδελφή -Twitt από τις πολλές παρεμβάσεις μέσω του twitter όπου την ακολουθούν πάνω από 800.000 άτομα.


Με έδρα την Καταλονία μάλιστα δεν δίστασε χθές να αναφερθεί ακόμη και στην ήττα της Ομάδας της Μπαρτσελόνας με 4-0 από την Παρί Σαν Ζερμέν


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου