Νεκρός εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις της COSCO

Εν ώρα εργασίας έχασε τη ζωή του ένας νέος άνδρας, εργαζόμενος της COSCO, στη ΣΕΜΠΟ Περάματος. Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν τις 11, όταν ο 45χρονος Διονύσιος Θανόπουλος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εργασίας του και έχασε τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο άτυχος άνδρας, προσπαθούσε να αποσυμφορήσει το σημείο από τις νταλίκες ρυθμίζοντας την κυκλοφορία στον προβλήτα.

Οι αρμόδιοι του Λιμενικού Σώματος που διενήργησαν την αυτοψία, φέρεται να σημείωσαν ότι η COSCO δε διαθέτει σύγχρονο ασθενοφόρο, ώστε να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των εργαζομένων του λιμανιού, οι οποίοι εργάζονται υπό μεγάλη πίεση.

Παρ' όλα αυτά, οι πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μη καταλογισμό ευθυνών στην COSCO, καθώς κρίθηκε ότι όλα δουλεύουν ρολόι στο ΣΕΜΠΟ Περάματος.
Πάντως πρέπει να αναφερθεί, πως και στο παρελθόν, έχουν δημοσιευτεί ανακοινώσεις εργαζομένων της COSCO σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στο Λιμάνι.

Ο άτυχος εργαζόμενος της COSCO μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου δυστυχώς ήταν πλέον αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών αναφέρουν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 45χρονος είχε ξεκινήσει να εργάζεται στη συγκεκριμένη θέση μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 16:30 στο Κοιμητήριο Κόκκινος Μύλος Ν. Φιλαδέλφειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου