Ιατροδικαστής στην Κάλυμνο για τη δολοφονία του φοιτητή


Ο φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και αγνοούνταν για έξι ημέρες όπου τελικά βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 




Στην Κάλυμνο μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών όπου αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην τραγική ιστορία του 21χρονου φοιτητή από την Αθήνα.


Ο φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και αγνοούνταν για έξι ημέρες όπου τελικά βρέθηκε νεκρός το Σάββατο. 


Ο 21χρονος, Νίκος εντοπίστηκε από 14χρονο σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του ενώ τα παπούτσια του και οι κάλτσες του βρέθηκαν 20 χιλιόμετρα μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, πάνω στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου. 




Ο φοιτητής έφερε τραύμα από σφαίρα, ενώ έχει εκδορές στο σώμα που σημαίνει ότι μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.


Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.


Από το πρώτα στοιχεία, όπως αναφέρει το kalymnos-news.gr, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο. Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ έπανάληψη, χωρίς να έχει βρεθεί κάτι τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου