Παπαχριστόπουλος: Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ

Την απόφασή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε και σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στον απόηχο της συνάντησής του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία φέρεται να προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό έγινε παρουσία πολλών άλλων βουλευτών και σκοπός της ήταν να του ευχηθεί για τη νέα χρονιά.

Ξεκαθάριθσε επίσης ότι με καμία δική του ενέργεια δεν θα συντελούσε στο να πέσει η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι «θα ήταν δώρο για μένα να με διαγράψει ο Πάνος Καμμένος».

Παράλληλα τόνισε ότι θα παραδώσει την έδρα του αφού ψηφίσει πρώτα στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει προς τον Α. Τσίπρα. «Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό».

Όσον αφορά τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγ, να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου