Ενέδρα σε δικηγόρο: Άγνωστοι τον πυροβόλησαν έξω από το γραφείο του

Ενέδρα έξω από το γραφείο του στην οδό Οδυσσέως 17 στο Παλαιό Φάληρο είχαν στήσει άγνωστοι, το απόγευμα της Παρασκευής, σε δικηγόρο.
Πρόκειται για τον Αργύρη Λίβα τον γνωστότερο δικηγόρο αθλητικών υποθέσεων και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια. Οι δράστες πυροβόλησαν τον 46χρονο δικηγόρο την ώρα που αυτός ανέβαινε στη μηχανή του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα πόδια.
Ο δικηγόρος διακομίστηκε στο Τζάνειο, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι περίμεναν τον νομικό και όταν εκείνος πήγε να επιβιβαστεί στη μοτοσυκλέτα του, τον έριξαν κάτω και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια.

Αφού έσπευσε λοιπόν στο σημείο ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές πληροφορίες για την κατάσταση που βρίσκεται.

Πέραν της εκπροσώπησης πολλών ΠΑΕ κατά καιρούς, ο δικηγόρος διετέλεσε και συνήγορος της Βέροιας στην πολύκροτη υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει υπάρξει στο παρελθόν και νομικός σύμβουλος των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου