«Συγγνώμη» του Μανώλη Γλέζου από τα μπλόκα

Στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο του Ισθμού της Κορίνθου βρέθηκε ο Μανώλης Γλέζος, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι ζητεί για πολλοστή φορά συγγνώμη, γιατί εμπιστεύτηκε «ανθρώπους που δεν είδαν τίποτα άλλο από την εξουσία».
Σημείωσε ότι μαζί με τους αγρότες πρέπει να βρούμε πώς θα λυθούν ουσιαστικά και όχι πρόσκαιρα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει ότι θα κάνει ο πρωθυπουργός, απάντησε: «Εγώ είπα γι' αυτόν μια βαριά κουβέντα. Ταυτίζεται με την Ιστορία. Σήμερα επανέρχομαι στο γράμμα που έστειλα πριν από καιρό».

«Ζητώ για πολλοστή φορά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν είδαν τίποτα άλλο από την εξουσία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η εξουσία κάθεται στην καρέκλα της»


Συνέχισε λέγοντας ότι «η κάθε εξουσία κάθεται στην καρέκλα τη εξουσίας και συμπεριφέρεται ως εξουσία. Από τις πληροφορίες που έχουμε και έρχονται από όλη την Ελλάδα και από ό,τι διαπιστώνω εδώ χιλιάδες αγρότες απέκτησαν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Τόνισε ότι μετέτρεψαν τον θυμό και την οργή τους σε πολιτική πράξη που σημαίνει: «Ζητάμε αυτό που δικαιούμαστε. Να προσεχτεί ο πρωτογενής αγροτικός τομέας και όταν λυθεί αυτό, θα λυθούν όλα τα ζητήματα. Αρκεί να σκεφτεί ο καθένας ποιος αποφασίζει για ποιον».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου