Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην περιοχή των Εξαρχείων. Κατά την εκδήλωση της επίθεσης ο υπουργός ήταν εντός της οικείας του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι έριξαν περίπου δέκα μολότοφ, ενώ δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του υπουργού υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά που προκλήθηκε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Ο. Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί

"Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί", υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της για τη νέα εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, την οποία και καταδικάζει η κυβέρνηση αποφασιστικά.

"Οι αυτουργοί τέτοιου είδους "αυθόρμητων" και "επαναστατικών" ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό", σημειώνει.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου