Σήμερα οι αποφάσεις για τα μπλόκα Νίκαιας και Τεμπών

Σήμερα Παρασκευή αναμένονται οι αποφάσεις στα μπλόκα Νίκαιας και Τεμπών, με γενικές συνελεύσεις των μελών τους, όπου θα λάβουν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.
Οι εκπρόσωποι των δύο μπλόκων θα συνεκτιμήσουν τα αποτελέσματα του μέχρι σήμερα αγώνα τους, αλλά και των δύο συναντήσεων που είχαν εκπρόσωποί τους με τον πρωθυπουργό

Η γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. και του μπλόκου των Τεμπών στις 7 μ.μ..

Ανοιχτά τα Τέμπη


Εντωμεταξύ τα Τέμπη παραμένουν ανοιχτά, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες στην Κοιλάδα, ενώ σε ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα εκπρόσωποι 69 μπλόκων από όλη την Ελλάδα προχώρησε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι οι αγρότες παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα για τη συνέχιση του αγώνα ανάλογα με το τι θα προβλέπουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, «πολύ περισσότερο που οι κυβερνητικές υποσχέσεις μπορεί να είναι υπό την αίρεση των δανειστών».

Ο οργανωμένος αγώνας μας, υπογραμμίζουν οι αγρότες, αφήνει παρακαταθήκη για τα αιτήματά μας, αλλά και για το ίδιο το κίνημα γιατί δεν είναι αγώνας μια και έξω. Ενώ δηλώνουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα και παραμένουν στα μπλόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου