Την ελεύθερη διέλευση προς την Αθήνα των αγροτικών αυτοκινήτων, ζήτησε ο Π. Λαφαζάνης από τον Ν. Τόσκα

Να ανοίξουν οι δρόμοι για την προσέλευση των αγροτών στην Αθήνα, ζήτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον αναπληρωτή υπ. Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.
Ο επικεφαλής της ΛΑΕ κατήγγειλε στον κ. Τόσκα «την αυταρχική δράση των ΜΑΤ από το πρωί εναντίον των αγροτών και την αυθαίρετη και αυταρχική κυβερνητική απόφαση να κλείσουν οι δρόμοι για τη διέλευση των αγροτικών αυτοκινήτων με κατεύθυνση την Αθήνα». Τέτοιου είδους αποφάσεις, τόνισε, ρίχνουν λάδι στη φωτιά και εξαγριώνουν δικαιολογημένα τον αγροτικό κόσμο, ενώ «εξυπηρετούν μόνο αυταρχικούς και παράλογους περιορισμούς για τη παρεμπόδιση της αγροτικής συγκέντρωσης στην Αθήνα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε «την άμεση άρση των παράλογων αυταρχικών περιορισμών και την ελεύθερη διέλευση προς την Αθήνα των αγροτικών αυτοκινήτων, μαζί με την άρση όλων των αυταρχικών αστυνομικών μέτρων και των περιορισμών στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία έχουν καταστήσει την πρωτεύουσα αστυνομοκρατούμενη, χωρίς προηγούμενο, πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου