Η διπλωματική απάντηση Τσίπρα για Μουζάλα - Καμμένο

Στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες.

Κρατώντας διπλωματική στάση, ο πρωθυπουργός εξήρε τις προσπάθειες και των δύο στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, τονίζοντας πως θα «βρεθεί η χρυσή τομή».

«Παραμένω σταθερός σε όλα όσα έχω δηλώσει και είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή όταν θα συναντηθώ με τον Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, που και αυτός βρίσκεται σε μια εθνική αποστολή», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Θέλω να εξάρω, όμως, την συνεισφορά του Γιάννη Μουζάλα, όσο και του Πάνου Καμμένου σε αυτή την προσπάθεια. Χωρίς την συνεισφορά του πρώτου δεν θα είχαμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα τόσο θετικό κλίμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανταπόκριση της Ελλάδας σε αυτή την πρωτοφανή προσφυγική κρίση. Χωρίς τη συνεισφορά του δεύτερου δεν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε σε ένα τόσο τέλειο, θα έλεγα, επίπεδο, σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μας και το χτίσιμο των θέσεων, που χάρη στην ενεργοποιήση του μηχανισμού Εθνικής Άμυνας έχει φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό», προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου