Κοντονής: Τέλος στις παθογένειες του ποδοσφαίρου - Θα διακόψουμε και το πρωτάθλημα εάν χρειαστεί (video)

Μετά το Κύπελλο, ο Σταύρος Κοντονής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διακοπής και του πρωταθλήματος, με δηλώσεις στο Ionian TV.
Ο υφυπουργός αθλητισμού ασκεί κριτική σε ΕΠΟ και ΚΕΔ και τόνισε ότι η Πολιτεία δεν θα ανεχτεί αυτή την ανυποληψία και αναξιοπιστία που υπάρχει, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

Ο κ. Κοντονής δήλωσε ότι έφτασε η ώρα να μπει ένα τέλος στις παθογένειες του ποδοσφαίρου. 

Αναφέρθηκε στην «απειλή» της ΕΠΟ για προσφυγή στις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες λέγοντας: «ας πάει όπου θέλει», ενώ μίλησε και για παράγοντες ποδοσφαίρου που έχουν εμπλακεί και παραπέμπονται στη δικαιοσύνη για σοβαρά αδικήματα, οι οποίοι θα πρέπει να φύγουν από το χώρο. 

Όσον αφορά στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού περί αδικίας αφού στερείτε το δικαίωμα της πιθανής κατάκτησης ενός ακόμη κυπέλλου, αλλά και της πιθανής εξόδου του Ατρομήτου στην Ευρώπη μέσω του θεσμού, ο κ. Κοντονής παραδέχθηκε ότι η απόφαση δεν πάρθηκε «αβασάνιστα και εύκολα...» και ότι από μία τέτοια απόφαση είναι βέβαιο ότι κάποιος θα θιγεί. 

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στόχος δικός του και της κυβέρνησης είναι να μην αδικηθεί καμία ομάδα αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος προς πάσα κατεύθυνση. Ερωτώμενος για πιθανή διακοπή και του πρωταθλήματος, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν είναι στις άμεσες σκέψεις του, όμως ο νόμος δίνει αυτό το δικαίωμα κι αν χρειαστεί θα το πράξει και αυτό, πάντα με γνώμονα την απονομή της δικαιοσύνης και το καλό του ποδοσφαίρου. 

Μίλησε με σκληρή γλώσσα για την ΕΠΟ ζητώντας από τα μέλη της να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και όχι να διαμορφώνουν ένα καθεστώς ανυποληψίας και ατιμωρησίας. 

«Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και το τέλος για εμάς είναι να αποκατασταθεί επιτέλους η αξιοπιστία η ευνομία και η ισονομία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, κάτι που δεν κάνει η ΕΠΟ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του όταν ερωτήθηκε, μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει, δείχνοντας ανυποχώρητος και αποφασισμένος. 

Τέλος, για το κλείσιμο της Θύρας 13 ανέφερε ότι από εκεί ξεκίνησαν τα σοβαρά επεισόδια, ενώ στην επισήμανση ότι κι άλλοι οπαδοί έχουν δημιουργήσει σοβαρά επεισόδια, δήλωσε ότι θα τιμωρηθούν όλοι όσοι παραβαίνουν το νόμο, αδιακρίτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου