Νέα αναβολή στη δίκη Κορκονέα


Αναβλήθηκε ακόμα μια φορά από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο κακουργημάτων Λαμίας η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον πρώην ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.Η αιτία της αναβολής αυτή τη φορά ήταν η αποχή των δικηγόρων, με αποτέλεσμα η εκδίκαση της υπόθεσης να επαναπροσδιοριστεί εκτός απροόπτου για την άνοιξη της επόμενης χρονιάς.

Η δική του Επαμεινώνδα Κορκονέα και του Βασίλη Σαραλιώτη στο Εφετείο έχει αναβληθεί αρκετές φορές μετά από αιτήματα των συνηγόρων.

Ισχυρά αστυνομικά μέτρα
Το πρωί της Τετάρτης, πάντως, τόσο ο Κορκονέας όσο και ο Σαραλιώτης βρέθηκαν στο Εφετείο της Λαμίας, όπου είχαν ληφθεί ισχυρά μέτρα αστυνόμευσης.

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας μεταφέρθηκε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης από τις φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ στο δικαστήριο βρέθηκε και ο Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στο Εφετείο της Λαμίας βρέθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας Γρηγορόπουλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από την πλευρά των δικηγόρων δηλώθηκε στην έδρα του δικαστηρίου ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στην εκδίκαση της υπόθεσης λόγω της αποχής με αποτέλεσμα την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου