Χημικά στην κινητοποίηση των λιμενεργατών

Την ώρα που η πορεία των λιμενεργατών έφτασε στην Λ. Αμαλίας, σημειώθηκε ένταση με τα ΜΑΤ, καθώς διαδηλωτές επιχείρησαν να περάσουν προς το Ζάππειο.οι εργαζόμενοι στα λιμάνια εξέφρασαν την διαμαρτυρία του για την εκδήλωση στο Ζάππειο για την υπογραφή της πώλησης των μετοχών του ΟΛΠ στην Cosco.
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, επιχείρησαν να φτάσουν στο Ζάππειο, με τις κλούβες της αστυνομίας να έχουν κλείσει τον δρόμο και τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών. Μετά από λίγη ώρα η πορεία αποχώρησε και επέστρεψε προς την Βουλή. 


Η ΟΜΥΛΕ, η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ και ο Σύνδεσμος Αρχιεργατών-Εποπτών ΟΛΠ με κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν ότι «η κυβέρνηση παρά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προχωράει στο ξεπούλημα του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.

Πέταξε στο καλάθι των αχρήστων όλες τις διακηρύξεις της περί δημοσίων λιμανιών και αφού εκμεταλλεύτηκε αγώνες των εργαζομένων των λιμανιών για να πάρει την εξουσία, τώρα διοργανώνει φιέστες αγκαλιά με τους πλέον νεοφιλελεύθερους των ιδιωτικοποιήσεων».


Φιέστα για τετελεσμένα


Σχολιάζουν ότι σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ και η κυβέρνηση με την παρουσία του πρωθυπουργού A. Τσίπρα διοργανώνει φιέστα στο Ζάππειο για να δημιουργήσει τετελεσμένα και κάνουν γνωστό ότι πρόκειται να προχωρήσουν σε καταγγελίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αλλά και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σημειώσεται ότι λόγω της 24ωρης απεργίας τα εμπορικά λιμάνια της χώρας θα μείνουν σήμερα κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου