Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην Σακοράφα: Υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή

Επίθεση στην Σ. Σακοράφα εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ανακοίνωση της ευρωβουλευτού μέσω της οποίας είχε κάνει λόγο για ντροπή που προέτρεψε το λαό «να ελπίσει μαζί σας» και την κατηγορεί ότι υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί.
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η Σ. Σακοράφα «είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας.»

«Ουδέποτε έδωσε ούτε ένα ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την κ. Σακοράφα, η οποία, παράλληλα, όπως αναφέρεται «αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων». «Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής και πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, σε δήλωση της μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, υπογράμμισε ότι νιώθει «μόνο ντροπή που κάποτε ήλπισα μαζί σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:
Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.
Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.
Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.

Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου