Νέα 24ωρη απεργία στο Mega την Πέμπτη: Δεν θα παίζουν ούτε οι διαφημίσεις


Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (2 Ιουνίου) έως και τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής (3 Ιουνίου) για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και στην ιστοσελίδα «megatv.com».Σημειώνεται πως αυτή τη φορά απεργία κήρυξαν και οι διοικητικοί υπάλληλοι γεγονός που σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της αυριανής απεργίας δεν θα προβάλλονται ούτε διαφημίσεις, με αποτέλεσμα ο σταθμός να χάσει τα έσοδά του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ: «Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, των αποδοχών των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:
· Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.
· Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ».

Η Ε.Π.Η.Ε.Α (Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Μετά τη συνέχιση της μη καταβολής στους συναδέλφους μας διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στον Τ/Σ «MEGA CHANNEL», των δεδουλευμένων του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016 και των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 2 Ιουνίου έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2016, όλων των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGΑ και στην ιστοσελίδα “megatv.com”».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου