Δεκτές από το Πολυμελές Πρωτοδικείο οι αιτήσεις του «Μαρινόπουλος ΑΕ»Απόφαση υπέρ του ομίλου Μαρινόπουλος, αλλά και των εργαζομένων του, έλαβε το Πολυμελές Πρωτοδικείο το οποίο έκανε δεκτές τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για καθεστώς προστασίας της επιχείρησης ενόψει της διαδικασίας εξυγίανσης του άρθρου 99.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Το δικαστήριο παρέχει με την απόφαση του προστασία της «Μαρινόπουλος» έως τις 21 Σεπτεμβρίου, οπότε αναμένεται να εκδικαστούν οι προσφυγές του ομίλου για υπαγωγή του στο άρθρο 99.

Με την απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύονται οι διαδικασίες κατασχέσεων από τους πιστωτές του ομίλου. Το δικαστήριο διατάσσει τη μη μεταβολή κάθε οικονομικού στοιχείου των επιχειρήσεων του ομίλου, παγώνοντας παράλληλα και κάθε διάθεση ακινήτου του αλλά και εξοπλισμού.

Με την απόφαση επίσης γίνεται δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση των εργαζομένων του ομίλου, οι οποίοι ζήτησαν να εξαιρεθούν από την προστασία υπέρ της «Μαρινόπουλος», ώστε να μπορούν αν δεν λαμβάνουν τους μισθούς τους να κινήσουν διαδικασίες για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους.

Εξαιρούνται επίσης και οι καταβολές των μισθωμάτων για τα ακίνητα του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου