Ν. Παππάς: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες υλοποιείται σε εφαρμογή του συντάγματος«Η Ν.Δ. λειτουργεί - με μικρή χρονοκαθυστέρηση - ως εκπρόσωπος όσων ιδιοκτητών καναλιών δεν επιθυμούν να γίνει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες» αναφέρει σε δήλωσή του για την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Ο υπουργός σημειώνει ότι ο διαγωνισμός υλοποιείται σε εφαρμογή ψηφισμένων νόμων του κράτους και του συντάγματος, και εκτιμά πως είναι ξεκάθαρο σε όλους, πως η ΝΔ είναι η πολιτική δύναμη που επιθυμεί να κρατήσει την Ελλάδα σε καθεστώς όπου οι ισχυροί μονίμως ευνοούνται και οι αδύναμοι υφίστανται τις συνέπειες των ακραίων νεοφιλελευθερών εμμονών της.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Επικρατείας έχει ως εξής: «Η Ν.Δ. θέλει να γυρίσουμε στο καθεστώς της διαπλοκής με δανεικά κι αγύριστα. Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος»

«Για ακόμα μία φορά, η Ν.Δ. λειτουργεί - με μικρή χρονοκαθυστέρηση - ως εκπρόσωπος όσων ιδιοκτητών καναλιών δεν επιθυμούν να γίνει ο διαγωνισμός. 

Ταυτίζεται μονότονα με το καθεστώς ανομίας το οποίο η ίδια έχτισε. 
Θέλει να γυρίσουμε στην εποχή που η χρήση των συχνοτήτων γινόταν χωρίς άδεια, παραβιάζοντας το Σύνταγμα. Στο καθεστώς της διαπλοκής με δανεικά κι αγύριστα.

Την ενημερώνουμε, εκ νέου, ότι το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών, διότι έκρινε πως «συντρέχουν εν προκειμένω - κατά τα βασίμως προβαλλόμενα από τη Διοίκηση - επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος που επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας».

Σε εφαρμογή, λοιπόν, των ψηφισμένων νόμων του κράτους και του Συντάγματος ο διαγωνισμός υλοποιείται. Δεν έχει καν ανάγκη από τη νομιμοποίηση της Ν.Δ., διότι υπερψηφίστηκε ακόμα και από κόμματα της αντιπολίτευσης. Η Ν.Δ. έμεινε να κλαίει με μαύρο δάκρυ, γιατί δεν κατάφερε να τον ακυρώσει μέσω της παράλυσης του ΕΣΡ.

Είναι καθαρό σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα. Η Ν.Δ. είναι η πολιτική δύναμη που επιθυμεί να κρατήσει την Ελλάδα σε ένα καθεστώς όπου οι ισχυροί μονίμως ευνοούνται και οι αδύναμοι υφίστανται τις συνέπειες των ακραίων νεοφιλελεύθερων εμμονών της. Η Ν.Δ. είναι σύμφυτο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας.
Την αφήνουμε να νοσταλγεί το παρελθόν της ασυδοσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου