Παππάς: Αναντικατάστατος ο ρόλος των δημόσιων ΜΜΕ

Στον «αναντικατάστατο ρόλο» των δημόσιων μέσων ενημέρωσης αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του Αθηναϊκού Πρακτορείου στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
«Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης έχουν έναν ρόλο να παίξουν αναντικατάστατο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς και επισήμανε πως «το κίνητρο των δημοσίων μέσων ενημέρωσης είναι αποκλειστικά και μόνο η ενημέρωση των πολιτών».

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ λέγοντας ότι έδειξε τα βήματα που έχουν γίνει από τις περσινές εκλογές και τόνισε: 

«Με βήματα σταθερά η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η Ελλάδα γίνεται αντιληπτή πλέον από τον κόσμο, όχι ως μια χώρα σε κρίση, αλλά ως μία χώρα η οποία επανακάμπτει. Και επανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα».

Απαντώντας στην κριτική που άσκησε η Νέα Δημοκρατία στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού ότι «η μόνη πολιτική που ξέρει (η κυβέρνηση) είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους», ο κ. Παππάς τόνισε: 

«Σε αυτό είναι ειδική η Νέα Δημοκρατία. Θα θέλαμε να μας πει από την εφαρμοσμένη μας πολιτική, εκτός από τον νόμο για τα κανάλια ποιους νόμους θα καταργήσει. Μήπως θα καταργήσει τον νόμο που δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Θα επαναφέρει τις δεσμεύσεις της πέμπτης αξιολόγησης για απολύσεις στο Δημόσιο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου