Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο Ζάππειο με στόχο το Συνέδριο για τα εργασιακά


Kινητοποίηση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, από τις 6 το πρωί, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο όπου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει, σε λίγη ώρα, συνέδριο με θέμα τον κατώτατο μισθό και τα εργασιακά, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, εργοδοτικών οργανώσεων, της ΓΣΕΕ και άλλων συνδικάτων.
Ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος του ΠΑΜΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η κίνηση αυτή γίνεται «για να καταγγείλουμε όλους αυτούς που συμμετέχουν στο συνέδριο αυτό, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι για το τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων και των εργασιακών σχέσεων. Θέλουμε να καλέσουμε τον λαό να μην περιμένει βέλτιστες πρακτικές, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς όλο αυτό είναι προσχηματικό που επί της ουσίας θα οδηγήσει σε επίσπευση των αντιλαϊκών μέτρων».

Ο κ.Τασιούλας κάλεσε τον λαό σε αγωνιστική δράση και ετοιμότητα ενώ όπως τόνισε «θα παραμείνουμε σήμερα εδώ για όσο χρειαστεί».

Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί κατάληψη του χώρου εισόδου του Ζαππείου με πανό και συνθήματα, με κύριο αποδέκτη τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου