Έφοδος των εισαγγελέων Διαφθοράς και στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Έφοδος των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας και στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ έγινε το πρωί της Παρασκευής - Κατασχέθηκαν έγγραφα, σκληροί δίσκοι, αλλά και αλληλογραφία, που αφορά όχι μόνο την επίμαχη δικογραφία με τις δυο εταιρείες για την Αντικαπνιστική Εκστρατεία, όπου είναι και αυτή της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και άλλες υποθέσεις.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, λείπει το πόρισμα του ΣΔΟΕ από τη δικογραφία που αφορά στην ανάθεση την περίοδο 2011-2013 και βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας οι δυο εταιρίες Agenda Διαφημιστική και κι η εταιρεία της Σταυρούλας Νικολοπούλου, Mindwork Business Solutions λείπει το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, η εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, υπό την κ. Ράικου, διεξάγει ξεχωριστή έρευνα για το πώς εξαφανίστηκε το συγκεκριμένο πόρισμα. Μάλιστα, κάποιοι απορούν πώς όλο αυτό το διάστημα δεν έγινε δυνατόν να βρεθεί ούτε στα αρχεία των ελεγκτών. 

Στο μεταξύ, στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ανάμεσα σε κυβέρνηση και Στουρνάρα, με αφορμή τη διοίκηση της Attica Bank, με την κυβέρνηση να δέχεται βολές και από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συζύγου του Γ. Στουρνάρα «όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Γι αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου