Επανεκλέγεται ο Ισίδωρος Ντογιάκος στην Εισαγγελία ΕφετώνΕπανεξελέγη στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών ο Ισίδωρος Ντογιάκος ο οποίος έλαβε 39 ψήφους στις εκλογές των Εισαγγελέων Εφετών της Αθήνας έναντι 30 ψήφων που έλαβε ο συνυποψήφιος του για τη θέση, Εισαγγελέας Εφετών Αντώνης Λιόγας.
Ο κ. Ισίδωρος Ντογιάκος δήλωσε την τελευταία στιγμή την υποψηφιότητα του, καθώς ο Άρειος Πάγος παρείχε γραπτή διαβεβαίωση ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, εφόσον μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η απόφαση για πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Στις εκλογές στην Εισαγγελία Εφετών ψήφισαν 82 εισαγγελείς και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα ο κ. Ισίδωρος Ντογιάκος έλαβε 39 ψήφους, ο Αντώνιος Λιόγας έλαβε 30 ψήφους ενώ η τρίτη υποψήφια για τη θέση του Προϊσταμένου, Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη έλαβε 7 ψήφους. Οι υπόλοιποι από τους ψηφίσαντες εισαγγελικούς λειτουργούς έριξαν λευκά.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας επανεξελέγη σημερινός προϊστάμενος ο Ηλίας Ζαγοραίος με 81 ψήφους έναντι της συνυποψήφιας του Ολυμπίας Κλειτσάκη, η οποία έλαβε 45 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου