Live η κατάθεση Κουρή στην εξεταστική για τα «θαλασσοδάνεια»



Με την κατάθεση του εκδότη -πρώην «Αυριανή», νυν «Kontra Νews»- Γιώργου Κουρή, κυρίως για το θέμα του Alter συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 




Χθες η Επιτροπή πήρε ομόφωνα από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου τρίμηνη παράταση έως τις 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να καταθέσει το πόρισμά της, καθώς η προθεσμία έληγε στις 19 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα στην Επιτροπή Θεσμών θα συζητηθεί το αίτημα της Ν.Δ. για κλήση των προσώπων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Υπενθυμίζεται ότι στην Επιτροπή για τα «θαλασσοδάνεια» έχουν καταθέσει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος, ο εκδότης της «Καθημερινής» Θέμης Αλαφούζος, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «Πήγασος» Φώτης Μπόμπολας, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» Δημήτρης Κοντομηνάς, ο γιος του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, Παναγιώτης, ο επικεφαλής του ομίλου των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Αυγή» Δημήτρης Στούμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου