ΔΙΚΗ ΧΑ-Συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο η κατάθεση της αστυνομικού Ευ. Πολυχρονίδου

Συνεχίζεται σήμερα για 92η μέρα η δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών.
θεση της αστυνομικού Ευ. Πολυχρονίδου συνεχίζεται σήμερα στις 9, η δίκη στο Εφετείο. Η υπόθεση που εξετάζεται αφορά την επίθεση χρυσαυγιτών στο σπίτι των Αιγύπτιων αλιεργατών τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012 στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό του Αιγίπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ. Απο την επίθεση δε γλίτωσαν ούτε τ' αυτοκίνητα των Αιγύπτιων αλιεργατών που ήταν σταθμευμένα κοντά στο σπίτι.

Η μάρτυρας, που η κατάθεσή της ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα στον Κορυδαλλό, μέχρι στιγμής έχει καταθέσει πως εκείνο το βράδυ πήραν σήμα με τον συναδελφό της για επίθεση εναντίον αλλοδαπών στο Πέραμα απο "πιθανόν απο μέλη της ΧΑ". Η αστυνομικός ήταν εκείνη που προσήγαγε στο Α.Τ Κερατσινίου έξι άτομα, πέντε άνδρες και μια ανήλικη γυναίκα, δυο εκ των οποίων φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής

Η πρόσβαση στο ακροατήριο για το κοινό είναι ελεύθερη και. γίνεται απο την είσοδο της Δέγλερη με την επίδειξη ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου