ΗΠΑ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ EMAIL

Στην αντεπίθεση πέρασε η Χίλαρι Κλίντον, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι το FBIανοίγει και πάλι τη γνωστή υπόθεση των email.

Με επιστολή του προς μέλη του Κογκρέσου ο διευθυντής του FBI ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν κι άλλα email, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Αναφέρει ότι θα εξεταστεί εάν περιλαμβάνουν απόρρητες πληροφορίες και τονίζει πως δεν γνωρίζει πόσος χρόνος θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η έρευνα.

«Ο αμερικανικός λαός δικαιούται να λάβει γνώση για όλα τα στοιχεία αμέσως. Ο ίδιος ο διευθυντής του FBI δηλώνει ότι δεν γνωρίζει εάν τα email που αναφέρονται στην επιστολή του είναι σημαντικά ή όχι. Δεν γνωρίζουμε τα δεδομένα και για αυτό καλούμε το FBI να δημοσιοποιήσει όλες τις πληροφορίες που διαθέτει», υπογράμμισε η υποψήφια των Δημοκρατικών.

Η Χίλαρι Κλίντον από το καλοκαίρι έχει απολογηθεί για την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω προσωπικού διακομιστή, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε την απόφαση των ομοσπονδιακών αρχών, εκτιμώντας ότι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, θα οφεληθεί από τις νέες αποκαλύψεις.

«Πρόκειται για κάτι πιο μεγάλο από το Watergate. Η διαφθορά της Χίλαρι Κλίντον είναι σε επίπεδο που δεν έχουμε δει ξανά στο παρελθόν. Δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να μεταφέρει το εγκληματικό της σχέδιο στο Οβάλ Γραφείο», υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τα νέα email εντοπίστηκαν σε υπολογιστή του πρώην βουλευτή, Άντονι Ουάινερ, που κατηγορείται για αποστολή άσεμνων μηνυμάτων σε 15χρονη.

Ο Ουάινερ είναι πρώην σύζυγος στενής συνεργάτιδας της Χίλαρι Κλίντον, η οποία πιθανόν χρησιμοποίησε τον ίδιο υπολογιστή για να στείλει email στην υποψήφια των Δημοκρατικών, την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου