Alpha Bank κατά Mega

Η Alpha Bank κοινοποίησε διαταγή πληρωμής σε βάρος της Τηλέτυπος (Mega) και έτσι το κανάλι στερείται κάθε ρευστότητα εφεξής, αφού οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν κάθε έσοδο που έχει το κανάλι με το πρόγραμμα που εκπέμπει τους τελευταίους έξι μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής» η Alpha Bank κοινοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα διαταγή πληρωμής σε βάρος της Τηλέτυπος (Mega). Πρακτικά πλέον το κανάλι στερείται κάθε ρευστότητας, καθώς οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν κάθε έσοδο που έχει το κανάλι με το πρόγραμμα που εκπέμπει τους τελευταίους έξι μήνες.

Το σύνολο των εσόδων του καναλιού είναι δεσμευμένο από τις τράπεζες και δεν θα μπορεί πλέον να πληρώσει λειτουργικές δαπάνες. Άλλες πληροφορίες, εξάλλου, σημειώνουν ότι οι τράπεζες έχουν ήδη προχωρήσει σε κατασχέσεις. Υπενθυμίζεται ότι μεγάλο μέρος των εσόδων του καναλιού, που λειτουργεί τους τελευταίους έξι μήνες χάρη στην εθελοντική προσφορά των εργαζομένων, έχει εισπράξει ήδη η εταιρεία παραγωγής Άνωση, συμφερόντων Φ. Μπόμπολα, για τηλεοπτικές σειρές του Mega από προηγούμενα έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου