Ο Μοσκοβισί κατηγορεί τον Βαρουφάκη πως «κανιβάλισε» τις διαπραγματεύσεις

Επίθεση στο πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη πραγματοποιεί ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, μέσα από το βιβλίο του «Αν είναι μεσάνυχτα στην Ευρώπη», σε μια προδημοσίευση που ποντάρει, προφανώς, στη δημοφιλία του προσώπου του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας..
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Καθημερινή, περιγράφοντας τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Μοσκοβισί γράφει: 

«Για να χώσει το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή, ο κ. Τσίπρας διορίζει τον Βαρουφάκη υπουργό Οικονομικών. Με τον ακαδημαϊκό και ταυτόχρονα ετερόδοξο λόγο του, με την εξεζητημένη εμφάνισή του, με τη φρενήρη ενασχόλησή του με τα Μέσα Ενημέρωσης και τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του, ο Γ.Βαρουφάκης τράβηξε επάνω του τους προβολείς και κανιβάλισε για κάποιους μήνες τις συζητήσεις». 

Σε άλλο σημείο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφέρει πως ο Γ. Βαρουφάκης «Συνέβαλε στην ένταση των συνομιλιών αρνούμενος κάθε διαπραγμάτευση, βγάζοντας νοκ άουτ το ακροατήριο με ατελείωτες και γεμάτες περιφρόνηση επαναληπτικές ομιλίες, προκαλώντας την απελπισία, αλλά και τη σκλήρυνση της στάσης των εταίρων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου