Στις 12 στα Προπύλαια για τα 8 χρόνια του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από το χέρι του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 στα Εξάρχεια, και έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις στην μνήμη του.
Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, φοιτητές και μαθητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν αναρχικά και αντιεξουσιαστικά μπλοκ. Το απόγευμα, στις 5, είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση αντιεξουσιαστικών ομάδων, επίσης στα Προπύλαια.

Όπως έχει ανακοινωθεί, από το πρωί της Τρίτης θα ισχύσουν στο κέντρο της Αθήνας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ έντονη αναμένεται να είναι παρουσία της αστυνομίας. Σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν τη Δευτέρα από την ΕΛΑΣ, τουλάχιστον 3.000 αστυνομικοί αναμένεται να βρεθούν στους δρόμους απέναντι από τις συγκεντρώσεις.

Συγκεντρώσεις και πορείες οργανώνονται την Τρίτη και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενδεικτικά σε Θεσσαλονίκη (18.00, Καμάρα), Πάτρα (12.00, Παράρτημα), Βόλο (18.00, Θόλο), Κομοτηνή (18.00, Παλιά Νομική), Αγρίνιο (18.00, πλ. Δημάδη), Τρίκαλα (18.00, πλ. Ρήγα Φεραίου) και Αλεξανδρούπολη (17.30, αναγνωστήριο ΔΠΘ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου