Μελανσόν από το μέλλον: Με ολόγραμμα σε έξι γαλλικές πόλεις ταυτόχρονα



Ο Ζαν Λουκ Μελανσόν δεν είναι ο πρώτος υποψήφιος της παραδοσιακής αριστεράς που φλερτάρει σοβαρά με την προεδρία της Γαλλίας τα τελευταία 50 χρόνια, αφού οι δημοσκοπήσεις του δίνουν ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά, σε πολλές περιπτώσεις υψηλότερα από εκείνα του Φρανσουά Φιγιόν. Είναι επίσης και ο πρώτος πολιτικός, πιθανότατα στον κόσμο, που έχει ήδη μιλήσει σε συγκεντρωμένο πλήθος, σε μια ενέργεια που έκανε το γύρο του κόσμου. Ωστόσο, αυτή τη φορά και μερικές μόλις ημέρες πριν τον α' γύρο των γαλλικών εκλογών, η ομάδα του Μελανσόν κατάφετε να μεταδώσει το ολόγραμμά του σε έξι διαφορετικά σημεία.

Ο υποψήφιος της αριστεράς ήταν φύση παρών στην πόλη Dijon,  Την ίδια ώρα, οι οπαδοί του στις πόλεις Clermont, Nantes, Nancy, Montpellier, Grenoble και το νησάκι La Reunion βρίσκοντανσυγκεντρωμένοι σε τεράστιες αίθουσες για να παρακολουθήσουν το ολόγραμμά του.



Ο ίδιος πόσταρε στο twitter τα πλήθη που συρρέουν σε κάθε σημείο συνάντησης και όπως φαίνεται το ενδιαφέρον παραμένει ζωηρό. Άλλωστε, ο Μελανσόν είναι ο πιο δημοφιλής υποψήφιος μεταξύ των νέων, κυρίως γιατί έχει επιστρατεύσει όλες τις νέες τεχνολογίες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.












Η πρώτη δοκιμή είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία στις αρχές του Φλεβάρη, με τον Μελανσόν "χτυπώντας τα δάχτυλά του" να βρίσκεται ταυτόχρονα σε Λιόν και Παρίσι.





Και σήμερα, θέλει αυτή του η καινοτομία να διευρυνθεί έτσι ώστε να βρίσκεται σε επτά σημεία ταυτόχρονα!! Δείτε ζωντανά την πολυ - συγκέντρωση, όπως την ονομάζει το επιτελείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου