Οι πακιστανοί μετανάστες στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς

Τη συμπαράσταση τους στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας εκφράζουν έμπρακτα, από την πρώτη μέρα μετά την καταστροφή, πακιστανοί μετανάστες που βοηθούν καθημερινά και εθελοντικά τους πληγέντες. Οι πράξεις αλληλεγγύης των μεταναστών θα συνεχιστούν , με στόχο να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα οργανωμένες.
«Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Ήδη μέλη της Πακιστανικής κοινότητας άρχισαν να βοηθάνε τους κατοίκους στη Μάνδρα που έχουν πληγεί» αναφέρει η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα» στην ανακοίνωσή της

«Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους» προσθέτει.

Πηγή: Pakistan Community Of Greece Unity

Πακιστανοί μετανάστες βρίσκονται από την πρώτη μέρα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στο πλευρό των κατοίκων,  δηλώνει  ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ.«Εμείς είμαστε εκεί από την αρχή. Η ανάγκη που υπάρχει μας έκανε να θέλουμε οπωσδήποτε να βοηθήσουμε, έτσι αισθανθήκαμε ως άνθρωποι. Χθες, πήγαμε πρώτη φορά οργανωμένα, τριάντα άτομα και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καθημερινά. Πήγαμε με πρώτες βοήθειες και για να κάνουμε δύσκολες δουλειές, όπως να καθαρίσουμε σπίτια ηλικιωμένων από τη λάσπη. Υπάρχουν γιαγιάδες, παππούδες, που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Έχουμε και ηλεκτρολόγους, που βοηθούν τους κατοίκους να αποκτήσουν ξανά ρεύμα και μάστορες, που βοηθούν σε άμεσες δουλειές στα σπίτια»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου