Στους 20 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Συνεχίζει να μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων που αφήνουν πίσω οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τις τελευταίες μέρες τη Δυτική Αττική. Το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε ο 20ος νεκρός απέναντι από το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας. Δεν είναι γνωστό αν ανήκει στους τρεις αγνοούμενους που αναζητούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε ο 20ος νεκρός από τις καταστροφικές πλημμύρες. Η σορός εντοπίστηκε απέναντι από το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, κάτω από λάσπη και φερτά υλικά, κοντά στο σημείο που είχε βρεθεί νεκρός ο άτυχος οδηγός νταλίκας, το πρωί του Σαββάτου. Οι έρευνες συνεχίζονταν για τρεις αγνοούμενους, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό αν το άτομο που βρέθηκε είναι ανάμεσά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Ηλίας Ζαγοραίος, έχει ζητήσει να κινηθεί σε βάρος υπαιτίων η αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψή του και προσαγωγή τους στον εισαγγελέα. Μεταξύ των αδικημάτων που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη, περιλαμβάνονται τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις, που οδήγησαν στη δημιουργία των χειμάρρων που χτύπησαν τις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου