Οι δημοσιογράφοι ζητούν απομόνωση της Χρυσής Αυγής

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) ζητά να αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και όχι όπως οποιοδήποτε άλλο κόμμα ζητά από τα ΜΜΕ. Το ψήφισμα εγκρίθηκε από το 8ο τακτικό πανελλήνιο συνέδριό της.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, χρειάζεται απομόνωση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, καθώς πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει από τα ΜΜΕ «να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και κατ’ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα, αλλά ως εγκληματική οργάνωση και να σταματήσει η προβολή τους, πλην των θεμάτων που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση του».

«Το Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει την επιτάχυνση των διαδικασιών στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Καταδικάζουμε κάθε επίθεση και κάθε απειλή σε βάρος συναδέλφων, αλλά και δημοκρατικών πολιτών, προσφύγων και μεταναστών. Το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει από τα ΜΜΕ να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και κατ’ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα, αλλά ως εγκληματική οργάνωση και να σταματήσει η προβολή τους, πλην των θεμάτων που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου