Σύλληψη ανέργου για κλοπή βρεφικού γάλακτος για τα παιδιά του

Στις 31 Δεκεμβρίου 24χρονος πατέρας συνελήφθη από την αστυνομία στον Βόλο, όταν έκλεψε δύο συσκευασίες βρεφικού γάλακτος από σούπερ μάρκετ. Παρά το ότι οι συσκευασίες κόστιζαν μόλις 40 ευρώ, η επιχείρηση ζήτησε τη σύλληψη του.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ταχυδρόμου», ο άντρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τον 24χρονο νεαρό πατέρα, συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου με την κατηγορία της κλοπής μετά από καταγγελία των υπευθύνων της αλυσίδας και την μήνυση που υπέβαλαν κατά του νεαρού, ο οποίος εντοπίστηκε και τελικά συνελήφθη.

Το Σάββατο, ο 24χρονος μετέβη σε σούπερ μάρκετ του Βόλου και αφαίρεσε δύο συσκευασίες βρεφικού γάλακτος συνολικής αξίας 40 ευρώ. Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας κατήγγειλαν το γεγονός και υπέβαλαν μήνυση κατά του 24χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και τελικά συνελήφθη. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει την ονομασία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

«Αν δούμε κάποιον να κλέβει του αφαιρούμε το προϊόν και τον αφήνουμε να φύγει», λέει υπεύθυνη άλλου καταστήματος. Πλέον οι υπεύθυνοι επιθυμούν τα θέματα αυτά να λύνονται χωρίς την παρέμβαση της Αστυνομίας, όταν πρόκειται για ένα τρόφιμο», ανέφερε στον Ταχυδρόμο στέλεχος της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου