Κρέτσος: Γροθιά στο στομάχι η ιστορία του MEGA

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος έβαλλε κατά των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, υπογραμμίζοντας ότι εδώ καιρό υπήρχαν υποσχέσεις και δεσμεύσεις προς τους εργαζόμενους του σταθμού, στον οποίο συνέχιζαν να μπαίνουν χρήματα. Τόνισε ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι γροθιά στο στομάχι και αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει νομιμότητα στο τηλεοπτικό τοπίο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Λ. Κρέτσος δήλωσε ότι «το αγκάθι της επίλυσης της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο φτάνει στο τέλος του, ωστόσο οι εξελίξεις στο MEGA είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη» που αποτελεί «γροθιά στο στομάχι» και δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει νομιμότητα, ενώ χαρακτήρισε «έγκλημα» τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών τόσα χρόνια.

Υπογράμμισε ότι εδώ και καιρό έχουν δοθεί στους εργαζόμενους του σταθμού υποσχέσεις και δεσμεύσεις και θα πρέπει να γίνει γνωστό ποιοι τις έδιναν και ποιος τελικά έπαιξε με αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι «με αυτοθυσία εδώ και δύο χρόνια λειτουργούσαν έναν σταθμό στον οποίο συνέχισαν να μπαίνουν χρήματα». Τέλος, εξέφρασε την ανησυχία του για τις μελλοντικές εξελίξεις στον σταθμό. «Ίσως δούμε το θλιβερό γεγονός άλλοι να κανιβαλίσουν πάνω στο πτώμα του σταθμού, με τη βιβλιοθήκη του, τις σειρές του κ.λπ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου