Παραστρατιωτικές ομάδες αναπτύσσονται για το συλλαλητήριο της ΑθήναςΤις τελευταίες ώρες διακινείται μέσω e-mail και ακροδεξιών, εθνικιστικών site η πληροφορία ότι ομάδες εφέδρων θα αναλάβουν την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου της Αθήνας, με πρωτοβουλία της Πατριωτικής Ένωσης-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ» και σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.
Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην Ομάδα εφέδρων καταδρομέων «ΟΔΕΥΩ» (ΟΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ) και σε μέλη της «Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας».

Σε επικοινωνία που είχαμε με έναν εκ των συντονιστών, τον Οδυσσέα Τηλιγάδα, μας εξήγησε ότι η ομάδα «Οδεύω» αποτελείται ως επί το πλείστον από εν αποστρατεία μέλη τον ΟΥΚ και των ΛΟΚ τα οποία θα περιφρουρούν το συλλαλητήριο «με πολιτική περιβολή».

Όπως μας εξήγησε, στρατιωτικοί αλλά και απλοί πολίτες συμμετέχουν και στην Ασπίδα Εθνικής Σωτηρίας. «Δημιουργούμε ένα στενό κύκλο με ανθρώπους που γνωρίζουμε», μας εξήγησε ο Οδυσσέας Τηλιγάδας σημειώνοντας όμως, ότι στην περιφρούρηση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άλλα άτομα αν δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους.

«Προς τιμήν του κυρίου Πατσίκα και του κυρίου Τοπαλίδη αποδέχθηκαν την προσφορά μας (για την περιφρούρηση)», ανέφερε ο συνομιλητής μας συμπληρώνοντας ότι έχουν την σχετική τεχνογνωσία, αφού είχαν κάνει «και την περιφρούρηση του Χριστόδουλου».

«Θα είναι ευχής έργον να πιάσουμε και κανέναν και να του βγάλουμε την κουκούλα», ανέφερε ο Οδυσσέας Τηλιγάδας συμπληρώνοντας ότι τα μέλη των ομάδων περιφρούρησης έχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το τι θα κάνουν σε τέτοια περίπτωση.

Ο συνομιλητής μας αναφερόταν προφανώς στις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για το ενδεχόμενο να επιτεθούν στο συλλαλητήριο ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τη σχετική φημολογία που διακινούνταν σε ακροδεξιά site τροφοδότησε τις τελευταίες ώρες και η Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας στην κρατική τηλεόραση ότι «αν απειλήσει ξανά ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ (στο συλλαλητήριο)».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Πατριωτικής Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ»:

«Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες ,
Στα πλαίσια του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018, η Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ», κατόπιν συνεννοήσεως με τους Οργανωτές θα αναλάβει την περιφρούρηση της εκδήλωσης.

Η επιτυχία του συλλαλητηρίου θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας στους απανταχού της Γης Έλληνες και Φιλέλληνες, ότι η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι όρθια στον αέναο αγώνα της για το Ωραίο, το Μεγάλο και το Αληθινό.

Διά του παρόντος κάνουμε έκκληση σε φίλους και γνωστούς να συμμετάσχουν χωρίς κομματική ταυτότητα παρέχοντας την βοήθειά τους στην εύρυθμη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου. Ήδη η Ομάδα εφέδρων καταδρομέων «ΟΔΕΥΩ» (ΟΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ) και μέλη της «Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας» θα συμμετάσχουν στην περιφρούρηση του Συλλαλητηρίου.

Σχετικές Οδηγίες για όσους πρόκειται να συμμετέχουν θα αποσταλούν τα επόμενα 24ωρα.
Για τη συγκρότηση των ομάδων περιφρούρησης απαιτείται η άμεση αποστολή των ονομάτων και τηλεφώνων σας.

Ο τελικός συντονισμός των ομάδων επιτήρησης θα γίνει έξωθι του Παναθηναϊκού Σταδίου στις 11.30 της 4ης Φεβρουαρίου»

ΠΗΓΗ: INFOWAR

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου