Λεκτικός πόλεμος με Μαρινάκη, Σαββίδη, Μπέο, Πανόπουλο, στο ποδόσφαιρο

Άγρια λεκτική σύγκρουση έχει ξεσπάσει στον χώρο του ποδοσφαίρου μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ιβάν Σαββιδη, αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο και τον Χρήστο Πανόπουλο. Για «ποδοσφαιρικά περιττώματα» κάνει λόγο ο Μαρινάκης, «ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι ο κακουργηματικά διωκόμενος» η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ολόκληρη η δήλωση του Μαρινάκη:


Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.
Για «ασυλία» Μαρινάκη «από όλες τις αρμόδιες αρχές» κάνει λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα»» απαντάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:


«Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».

Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».

Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημα του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.

ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια… συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».
Μπεός: Τη γνωριμία μου με τον Μαρινάκη την πλήρωσα με 11 μήνες φυλακή

Απάντηση στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακό έδωσε και ο Αχιλλές Μπέος, δηλώνοντας: «Επειδή έκανε δηλώσεις ο κ. Μαρινάκης για περιττώματα. Είπε για περιττώματα, δηλαδή για κοπρίτες. Μεγαλύτερος κοπρίτης από τον Μαρινάκη δεν υπάρχει! Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και όχι του δυνατού υπάρχει αξιοπρέπεια. Στον Βόλο είμαστε περήφανοι και αξιοπρεπείς. Ο Βόλος είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα στην πόλη μας, έχει 2.500 διαρκείας λόγω των μελών», τόνισε.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν μετάνιωσε που ήταν δίπλα στον Μαρινάκη στο παρελθόν: «Τη γνωριμία μου με τον Μαρινάκη την πλήρωσα με 11 μήνες φυλακή. Καλώς ήμουν μαζί του, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Το πλήρωσα. Καμία πληγή δεν μου άφησε. Βγήκα πιο δυνατός και πιο σοφός. Μου άφησε κάποιες πικρίες».

Τέλος, λακωνική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη: «Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο, επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί «ποδοσφαιρικών περιττωμάτων» στον «Αρχηγό των Πάντων».
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου