«Παρόντες» το νέο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος, περίπου ένα χρόνο μετά το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του AGORA II - Δεσμώτης, έρχεται να ταράξει εκ νέου τα νερά, με το ντοκιμαντέρ «Παρόντες», με θέμα την πανδημία στην Ελλάδα και τη διαχείρισή της σε μια χώρα, που δεν κατάφερε να συνέλθει από τις πληγές μιας δεκαετούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί διαδικτυακά δωρεάν στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης.


«Παρόντες» είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του AGORA II – Δεσμώτης, ο Γ. Αυγερόπουλος έρχεται να ξαναχτυπήσει το κοινό με ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη διαχείριση της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης στη σύγχρονη ιστορία στην Ελλάδα, όπου ακόμα η οικονομία και η κοινωνία, δεν έχουν συνέλθει από τις επιπτώσεις της δεκαετούς κρίσης.

Οι «Παρόντες» θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά διαδικτυακά στις 17:00, στα πλαίσια, του 3ημέρου επίσης διαδικτυακού forum για τη δημοσιογραφία, που διοργανώνει το iMEdD (incubator for Media Education and Development) από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τόσο την avant premiere της ταινίας, διάρκειας 83 λεπτών, καθώς και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά, κάνοντας απλώς εγγραφή εδώ.

Η ταινία αποτελεί μια παραγωγή της SmallPlanet για λογαριασμό του iMEdD και είναι συνέχεια και μετεξέλιξη του ομώνυμου πολυμεσικού project που ξεκίνησε το iMEdD τον Απρίλιο του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου