Απευθείας αναθέσεις 47.740 ευρώ στο υπουργείο του Πιερρακάκη καταγγέλλει ο Πολάκης

Απευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 47.740 ευρώ καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σε εταιρείες που όπως σημειώνει «συστήθηκαν τους τελευταίους μήνες και έχουν αόριστο αντικείμενο». Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, καταγγέλλει τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, για δύο απευθείας αναθέσεις του εν λόγω υπουργείου.
Για νέες απευθείας αναθέσεις καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά, απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, κάνει λόγο για δύο απευθείας αναθέσεις του εν λόγω υπουργείου αντί 47.740 ευρώ συνολικά.

Συγκεκριμένα, η πρώτη απευθείας ανάθεση που έχει καταγγείλει ο Παύλος Πολάκης αφορά στην παροχή «συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία μονάδας Διαχείρισης Γνώσης προκειμένου να διασφαλιστεί η συγκέντρωση, αποθήκευση, διαχείριση, ανάκτηση και διάχυση της επιχειρησιακής Γνώσης που υπάρχει και που συνεχίζει να δημιουργείται στην ΚτΠ Μ.Α.Ε» (23.560 ευρώ) και η δεύτερη στην «μελέτη και αποτύπωση στο εσωτερικό περιβάλλον της ΚτΠ ΜΑΕ για την υφιστάμενη αντίληψη εταιρικής κουλτούρας και του σχετικού κώδικα αξιών, τον τρόπο που επικοινωνούνται και τον τρόπο που επηρεάζουν την αντίληψη για την συνεργασία μεταξύ στελεχών, διευθύνσεων και του ευρύτερου εσωτερικού περιβάλλοντος» (24.180 ευρώ). Σύμφωνα με όσα τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κοινό των δύο αναθέσεων είναι το γεγονός ότι συστάθηκαν τον τελευταίο χρόνο με «αντικείμενα αόριστα, ψεύτικα και επαναλαμβανόμενα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΟΤΑΝ :

– Παίρνει η κορη και ο γιος σου μέσω απευθειας ανάθεσης από την Κοινωνία της πληροφορίας (ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ) 24.800 ευρώ, με την εταιρεία «GREAT PLACE κλπ» που είναι μέτοχος κατά 50% και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα…..για το ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ: «Εκπαιδευτικές δράσεις Αναπτυξης Εταιρικής κουλτούρας»(!!!!!!!!! αέρας κοπανιστός δηλαδή φωτό 1-2-3)

ΤΟΤΕ:

– Είναι δυνατόν η δημοσκοπική εταιρεία του πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΥ, η γνωστή MRB, να μην βγάζει πρώτη και ειδικά τώρα τη ΝΔ, με 13 μονάδες διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;

Α ρε ΑΘΛΙΟΙ, μια παρέα είστε όλοι που ταΐζει ο ένας τον άλλο με τα λεφτά που-δυστυχώς -σας αφήσαμε!!!

Για να δείτε όλοι την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των δημοσκοπήσεων!!!.Στην επόμενη απευθειας, θα ανεβεί η διαφορά!!

Υπενθυμίζουμε πως ο Παύλος Πολάκης, προ λίγων ημερών, είχε προαναγγείλει μηνυτήρια αναφορά κατά της Σοφίας Νικολάου για περίπου 40 απευθείας αναθέσεις. Κατηγορώντας την κυβέρνηση για προμήθεια υγειονομικού υλικού από αμφισβητήσιμους προμηθευτές, σημείωσε πως «την ώρα που έχουμε 100 ανθρώπους διασωληνωμένους καθημερινά εκτός ΜΕΘ, η κυβέρνηση έχει ποντάρει τα πάντα στην αλλαγή του καιρού και στην άνοδο της θερμοκρασίας που θα επέλθει από την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, γιατί δεν θέλει να μείνει μόνιμη υποδομή στο σύστημα υγείας», διερωτώμενος «Που είναι οι ιδιώτες στην κρίση;».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου